Reading

In een reading maak ik contact met je energie om inzichten te krijgen in wat voor jou in het hier en nu belangrijk is om te weten. De onderwerpen die in een reading naar voren komen kunnen heel divers zijn, zoals carrière, levensdoel, zingeving, relaties, overleden dierbaren en wat er verder maar denkbaar is.

Bij een reading maak ik gebruik van engelenkaarten en / of numerologie en uiteraard mijn eigen hoog gevoeligheid.

Engelenkaart reading 

De engelenkaarten zijn wonderbaarlijke instrumenten die antwoord kunnen geven op elke vraag die je stelt. De engelenkaarten werken volgens de wet van de aantrekking. Je trekt altijd die kaart aan die op dat moment bij je past. De engelen communiceren met je door middel van de kaarten. Zij geven heldere informatie over waar je op dit moment staat, wat je eventuele belemmeringen zijn en wat de volgende stappen zijn die je kunt zetten. Je kunt een engelkaarten reading ondergaan als je een specifieke vraag hebt waar je antwoord op wilt hebben. De kaarten werken echter ook prima als je geen duidelijke vraag hebt maar graag wilt weten wat de engelen je op dit moment te vertellen hebben.

Ik heb verschillende spreads (legpatronen) ontwikkeld waarmee de engelen hun liefdevolle boodschap aan ons door kunnen geven.

Een numerologie of engelenkaart reading kan los van elkaar gedaan worden maar ook als combinatie. Tezamen geeft het een zeer compleet beeld over je situatie en weet je precies waar je sterke en minder sterke kanten liggen en welke eigenschappen je verder mag ontwikkelen.

Numerologie

Tarieven

Contact