Consulten

Engelenkaart reading

In een engelenkaart reading maak ik contact met je energie om inzichten te krijgen in wat voor jou in het hier en nu belangrijk is om te weten. De onderwerpen die in een reading naar voren komen kunnen heel divers zijn, zoals carrière, levensdoel, zingeving, relaties, overleden dierbaren en wat er verder maar denkbaar is. Bij een reading maak ik gebruik van engelenkaarten en / of numerologie en uiteraard mijn eigen hoog gevoeligheid. 

Realm Reading

 In een Realm reading krijg je informatie over tot welk sfeertype van de aarde engelen jij behoord. Dit geeft je duidelijkheid over waarom jij hier op aarde bent en tegen welke blokkades jij aan kan lopen. Ook geeft een Realm reading inzichten over je levensdoel.

Numerologie

Numerologie werkt door middel van de kracht van de getallen. Vanuit je geboortedatum en je volledige naam kunnen verschillende getallen afgeleid worden die informatie geven over waarom jij hier op aarde bent. Wat is je doel, welke spirituele ontwikkeling mag je ondergaan en waar liggen moeilijkheden of barrières die je mag overwinnen

IET healing

IET staat voor Integrated Energy Therapy en is ontwikkeld door Stevan J. Thayer. IET is een nieuwe vorm van energetisch werken (healing) dat heling brengt op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel gebied.

 

Edelsteen healing

Een edelsteen healing bestaat uit drie healingsessie waarin er wordt gewerkt met de helende kracht van de stenen. De healingmethode is met name erg geschikt om blokkades in je chakra’s op te sporen en op te heffen.
 

Persoonlijk voedingsadvies

De afgelopen jaren ben ik afgestapt van het idee dat er een voedingspatroon is dat perfect is voor iedereen. Je zult mij dan hier ook niet een koolhydraat arm, paleo, hormoonfactor enzovoorts  dieet aan horen prijzen. Mijn werkwijze is om te kijken naar jou persoonlijke situatie. Dit betekend kijken naar je eetgewoontes, lichamelijke klachten maar ook naar je lichaamsbouw en beweegpatroon. Van daaruit stellen we een voedingspatroon op dat het beste bij jou past. Voor de een zal dit koolhydraat arm zijn, voor een ander vegetarisch, voor weer een ander juist met vlees. Allemaal afhankelijk van wat jou lichaam nodig heeft.

Voedingsintolerantie test

Heb jij al jaren last van vage, onduidelijke en onbegrepen klachten en lukt het je niet om hier van af te komen? Het kan zijn dat je lichaam niet goed reageert op de voeding die je eet, dit noemen we voedingsintolerantie.

Met de Nutrismart test, test ik je op 57 voedingsmiddelen. Binnen een half uur weet je of en voor welke voedingsmiddelen je intolerant bent. We stellen een behandelplan op hoe je deze voedingsmiddelen (voorlopig) uit je voeding kunt elimineren. Je zult versteld staan van de snelle en positieve resultaten!