Anke

Bodymindbalance is opgericht door Anke van Ommen. Het is mijn missie om jou te helpen je balans in het leven weer te vinden. Het inspireert mij enorm om bij jou alle puzzelstukjes op zijn plaatst te zien vallen zodat je duidelijkheid hebt over het hoe en waarom in je leven.

Daarnaast voel ik me erg verbonden met de engelenenergie en wil ik mijn liefde en passie voor engelen graag met jou delen. Dat is dan ook de reden dat ik de verschillende workshops en engelensessie ontwikkeld hebt.

Mijn pad hier naar toe is ook met vallen en opstaan gegaan. Maar het moment dat je de dingen opeens weer helder ziet en daardoor verbonden voelt met je levensdoel is een prachtig moment en dat gun ik jou ook.

Omdat ik het belangrijk vind om spiritualiteit op een nuchtere en eerlijke manier bij mensen te introduceren heb ik in 2013 de webwinkel Bodymindbalanceshop opgericht. Hier vind je alles waar ik in mijn praktijk ook mee werk, zoals orakelkaarten en edelstenen. Maar ook voor een heerlijk geurende wierook, bijzondere engelenbeeldjes of prachtig Bloem des Levens glaswerk, kun jij bij Bodymindbalanceshop terecht.

Ik hoop je zo een beeld te hebben kunnen geven van wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe. Voel je vrij om contact met me op te nemen als je nog onbeantwoorde vragen hebt.